Makor reizen, ver(re)weg het meest te bieden

Makor reizen 

organiseert unieke groepsreizen naar een groot aantal verschillende landen.

Reizen die gekenmerkt worden door:
             * een rustig reistempo
             * bijzondere belevenissen
             * maximaal aantal van 18 deelnemers
             * Nederlandse reisbegeleiding

Makor reizen, ver(re)weg het meest te biedenMakor Reizen is een touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van groepsreizen naar verre bestemmingen. Speciaal in ons programma zijn de reizen naar het Midden Oosten en een aantal landen rond de Middellandse Zee. Als voorbeeld voor een reis naar Israël in 2015, kunt u voor een uitgebreid verslag klikken op Israël en de Palestijnse gebieden.

Wij organiseren compleet verzorgde culturele groepsreizen van een goed kwaliteitsniveau, en hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons product en de waardering van de klant. Een goede prijs / kwaliteitverhouding is het uitgangspunt bij iedere reis. Naast cultuur staan ontmoetingen met mensen en bezoeken aan bijzondere projecten vaak centraal in onze programma’s. Zo staan in de reizen naar Israël en de Palestijnse gebieden ontmoetingen – in een informele en ontspannen sfeer – op het programma met zowel Joodse als Palestijnse vertegenwoordigers van locale groeperingen. Deze contacten met plaatselijke activiteiten worden als zeer informatief en verhelderend ervaren. 

Meer met Makor reizen 

Daarnaast is het ook mogelijk om samen met Makor Reizen uw eigen Groepsrondreis, Autoreis, Themareis of Gemeentereis of Privéreis naar uw wensen op maat samen te stellen. Maatwerk is één van de specialiteiten van Makor Reizen. Zo hebben wij enkele zeer succesvolle reizen naar het Zuid-Afrikaanse Krugerpark kunnen organiseren voor een groep wildlife/natuur liefhebbers met Marjo Hoedemaker als reisbegeleider. Om uw reisplannen vorm te geven ontvangen wij u graag in ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Desgewenst komen wij ook naar u toe om voor u een voorbereidende voorlichtingsavond over een door u gekozen reisdoel te presenteren.

Neem gerust contact met ons op:
Marloes Buitendijk, reis-coördinator 
Jaap Heesters, directeur

Makor reizen, ver(re)weg het meest te bieden

        T  +31 (0) 180 – 429394 
        F   +31 (0) 343 – 520334
        E  jaap@makorreizen.nl
        E  marloes@makorreizen.nl
        E  info@makorreizen.nl
        W www.makorreizen.nl

        Openingstijden:
        maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 20.00 uur 
        zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur

Makor Reizen
Larenweg 40
5234 KA ‘S-HERTOGENBOSCH

Postadres
Postbus 4029
5203 GA ‘S-HERTOGENBOSCH