Sable Tours Heerlijk naar Afrika reizen. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Sable Tours biedt selfdrive reizen.

Heerlijk naar Afrika met Sable Tours

Wilt u naar Afrika reizen, kies dan voor Sable Tours!

Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij zijn een kleine organisatie en wij gaan voor persoonlijke aandacht. Maatwerk is bij ons het sleutelwoord, waardoor uw zuidelijk Afrika reizen helemaal aangepast worden aan uw wensen. Sable Tours biedt selfdrive reizen, reizen op maat en groepsreizen aan naar verschillende bestemmingen in Zuidelijk Afrika. Als uw persoonlijke Afrika specialist zijn wij in staat om uw reiswensen om te zetten naar een onvergetelijke reis naar Afrika.

Klik op ‘Lees meer over de mensen achter Sable Tours‘ voor verdere informatie:

[rev_slider sabletours]

 
Afrika heeft een grote aantrekkingskracht als het gaat om reizen. Een overweldigende natuur, een indrukwekkend dierenleven, eeuwenoude culturen en smakelijke lokale gerechten. Romantische stranden, verzengende woestijnen, weelderig oerwoud en uitgestrekte vlaktes, u vindt het allemaal in Afrika. Maar als u op vakantie naar het mooie continent Afrika wilt gaan, staat u voor enkele moeilijke keuzes.

Zuid-Afrika, Kenia, Namibië, Botswana, Tanzania, Mozambique, Mauritius of Madagaskar. Welke bestemming biedt wat u zoekt en waar moet u op letten bij het uitzoeken van uw perfecte droomreis naar Afrika?

Sable Tours maakt het u gemakkelijk met een ruime keuze uit fantastische reizen naar zuidelijk Afrika, die u zo kunt boeken. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met een goed advies en vindt u bij onze reizen naar Afrika niet wat u zoekt, dan helpen wij u bij het samenstellen van een reis op maat, gebaseerd op uw wensen en dromen!

Ga op reis door onze website en ontdek wat Afrika u te bieden heeft!

Sable Tours is gevestigd op:
Slangenburg 202
3328 DV DORDRECHT
en is bereikbaar via telefoon: +31 (0)78 7850702 en fax: +31 (0)78 6181180
of neem contact op via de website